NL / Nederlands

France

Français

Nederland

Nederlands

Deutschland

Deutsch

Luxembourg

Deutsch / Français

International

English

NL / Nederlands

France

Français

Nederland

Nederlands

Deutschland

Deutsch

Luxembourg

Deutsch / Français

International

English

Altez NV richt zich terug op de Noord Nederlandse markt

25 februari 2015

Het Belgische Altez NV, met maatschappelijke zetel in Tielt, kantoren in Tielt en Meeuwen en productie van prefab-onderdelen in Meeuwen en Bree, is werkzaam op het grondgebied Zuid Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Vanaf heden zal het Belgische Altez NV zijn activiteiten in het noordelijke gedeelte na 15 jaar terug opnemen. In de komende weken zal dan ook werk gemaakt worden van het opzetten van een aangepaste verkooporganisatie in dit gebied, zodat we ook in de Noord Nederlandse regio een toegevoegde waarde kunnen betekenen aan kandidaat bouwers. Er zal eveneens gekeken worden om lopende contracten van Altez BV over te nemen en tot een goed einde te brengen, en op die manier het vertrouwen van de bouwheer in deze regio te bestendigen.

Het Belgische Altez NV wil u ervan op de hoogte stellen dat de directie van het Noord-Nederlandse Altez BV op 25 februari 2015 de boeken heeft neergelegd. Dit bouwbedrijf in Vroomshoop (NL), was beter gekend onder de naam Altez Noord of Agrinbo Holland, en richtte zich exclusief op het gebied Noord Nederland.

Voor alle duidelijkheid: Altez NV, actief in industriebouw, agro-industriële en hippische bouw, staat volledig los van het Nederlandse Altez BV. “Onze klanten en toekomstige klanten mogen dus op beide oren slapen,” zegt Johan Colpaert, CEO van Altez NV, “wij staan nog steeds klaar om u een zorgeloos traject binnen uw nieuwbouwproject te bezorgen.”

Terug naar overzicht

Maatschap Te Selle wint Agroscoop bokaal

Erkenning voor ADL® Cover

Maatschap Te Selle wint Agroscoop bokaal

Maatschap Te Selle in Winterswijk (NL) is door ForFarmers onderscheiden met de Agroscoop bokaal. De melkveehouders wisten binnen een jaar de vet- en eiwitproductie per koe per jaar te laten stijgen van 681 naar 807 kilo. Dit was de sterkste stijging van alle Agroscoop-deelnemers, aldus ForFarmers.

Lees meer

Schrijf u in op onze nieuwsbriefMelkveehouderij enquête

Vergelijk uw melkveehouderij met andere melkvee ondernemers!

Middel bijgaande zal een nieuw venster worden geopend met een melkveehouderij enquête. In deze enquête treft u verschillende vragen ten aanzien van uw bedrijfsvoering, uw bedrijfsduurzaamheid en het onderkomen van uw melkvee.

Direct na het invullen treft u de antwoorden van uw collega melkveehouders, anoniem, aan.

Dank voor het invullen!

Lees meer